Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

COVID-19

Het is heerlijk om jullie weer te ontvangen! Toch blijven we de maatregelen en richtlijnen van het RIVM uiterst serieus nemen, en proberen deze, zo goed we kunnen, na te leven. De veiligheid van onze gasten en ons team staat te allen tijde voorop. Dit betekent ook dat we kleine aanpassingen aan ons concept, het menu en de capaciteit van onze zaak hebben doorgevoerd. We hopen hierbij op jullie begrip en medewerking.

 

Wat is er veranderd?

  1. Wil je bij SOMM komen borrelen of dineren? Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid, mogen wij jullie alleen nog binnen ontvangen op reservering. Vandaar dat we jullie vragen op tijd een reservering te plaatsen via de knop rechts onderin. Zo zijn jullie zeker van een mooie tafel binnen, in SOMM. Mocht het heel mooi weer zijn, doen wij ons uiterste best om ook een terrastafel voor jullie vrij te houden. Uiteraard kan je altijd even langslopen om te checken of er plaats is op het terras. Reserveren voor een tafel buiten is namelijk niet verplicht.
  2. Om te voorkomen dat we gasten teleur moeten stellen, hebben we besloten vanaf heden te werken met aanbetalingen. Wij hopen op deze manier ‘no shows’ te voorkomen en een klein beetje zekerheid te creëren. Een klein bedrag van €16,- p.p, wat op de betreffende avond uiteraard gecompenseerd wordt.
  3. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen? Laat ons dit 24 uur van te voren weten. Dan kunnen we iemand anders blij maken met de tafel.
  4. Op woensdag t/m zaterdag ben je vanaf 16:00 uur welkom voor de borrel. Geniet van een goed glas wijn, kaas, wat oesters of al het andere wat onze borrelkaart te bieden heeft. Vanaf 18:00 uur gaat onze keuken open voor diner. Het zou kunnen zijn dat een borreltafel op een later moment nodig is voor dinergasten. Als dit het geval is zie je dit bij je reservering, of geeft ons team dit tijdig aan. Mochten jullie later op de avond zin hebben in een borrel, bel of loop gezellig langs. Er is vast een plek voor je vrij.
  5. In het geval van dieetwensen en/of allergieën, horen wij dit graag vooraf. Natuurlijk proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar, wanneer een allergie of wens niet vooraf bij ons bekend is, kunnen we helaas niet garanderen dat een aangepast menu mogelijk is.
  6. Heb je een SOMM Cadeaubon? Vermeld het bij de reservering of geeft het van te voren aan.
  7. Als laatste vragen we jullie de veiligheid van andere gasten, het team en jezelf serieus te nemen. Blijf bij griepklachten thuis en kom op een later moment bij SOMM genieten. Bewaar de afstand die door ons team tussen tafels gecreëerd is en wacht tot je naar tafel begeleid wordt.

Voor vragen mag je ons altijd mailen of bellen.

Hopelijk tot snel! Liefs,

Iris, Hannah & Sascha