Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Filosofie

Wij geloven dat goede wijn hand in hand gaat met lekker eten. Cliche he? Niet echt! Wij draaien de boel namelijk graag om. Bij SOMM speelt niet alleen het eten, maar ook de wijn de hoofdrol! Wij gaan samen met jou op zoek naar de lekkerste wijnen (vanaf €6), al dan niet in combinatie met ons eten, helemaal naar jouw smaak. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om deze ontdekkingstocht zelf aan te gaan, tijdens het diner of de borrel!

SOMM werkt met verse seizoensproducten en ons menu bestaat veelal uit verantwoorde vis en vleesproducten. Respect voor de natuur en het product staat bij ons voorop. Heeft u allergieën of eet u volgens een aangepast dieet? Geef dit tijdig bij ons aan. We denken graag met je mee. Helaas kunnen wij ons menu niet aanpassen naar veganistische dieetwensen.

 

 

Wijnproeverijen

Een glas wijn bestellen is makkelijk. Maar wil je een keer écht weten wat je drinkt en waar je wijn vandaan komt? De SOMM Ladies vertellen je alles wat je maar wilt weten. Zo kunnen we de middag vullen met wijnen uit een bepaalde streek of land, of juist iets bijzonders dat je nog niet kent. Zodat jij voortaan de wijnbeslissing maakt in plaats van jouw vrienden. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Geef een wijnproeverij! Wij maken er graag een feestelijke middag van.

Wij maken de wijnproeverij graag op maat en passen deze graag zo veel als mogelijk aan op ieders budget en wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Menu

Ons menu wisselt geregeld, laat je door Sascha's gerechten verrassen en geniet van de SOMM Experience! Keep an eye on our socials voor sneakpeeks van de gerechten & wijnspecials!

Donderdag
Verschillende gerechten en bites om a la carte te bestellen. Denk aan oesters, charcuterie, kazen, wisselende specials en als Plat du Jour; pasta!

Vrijdag & Zaterdag: SOMM EXCLUSIVE
Sinds 18 juni zijn wij gestart met het SOMM Exclusive diner op de vrijdag- en zaterdagavond! Een bijzondere avond met gelimiteerde beschikbaarheid, maar gevuld met luxe producten, mooie wijnen en persoonlijke aandacht. Er kan gekozen worden tussen een 4-, of 5 gangen diner, bestaande uit verschillende smaakbelevingen. Natuurlijk kunnen beide menu's worden uitgebreid met een mooie selectie aan kazen. Indien gewenst verzorgen wij graag een passend wijnarrangement, goed eten kan immers niet zonder mooie wijn!

Prijzen (vanaf 13 augustus)
SOMM Exclusive 4 gangen: €50,- p.p.
SOMM Wijnarrangement: €40 p.p.

SOMM Exclusive 5 gangen: €58,- p.p.
SOMM Wijnarrangement: €48 p.p.

Helaas kunnen wij op deze avonden alleen rekening houden met met zeer specifieke allergieën of dieetwensen. Benieuwd naar hoe een Exclusive menu er uit kan zien? Bekijk hier een voorbeeldmenu:
SOMM EXCLUSIVE

Zondag
All day dining. Verschillende gerechten, bites en specials die a la carte besteld kunnen worden. Daarnaast serveren wij ook een kleinere versie van ons Exclusive menu, waarbij u kunt kiezen tussen een 3-, of 4 gangen menu. De ideale manier om te kunnen proeven van wat onze keuken te bieden heeft.  Uiteraard voorzien we jullie ook op de lazy sunday graag van bijpassende wijnen. Benieuwd naar al onze wijnen, maar kunt u niet kiezen? Probeer dan een SOMM Winetasting!

Reserveringen nemen wij aan tot 17:45,  maar er is altijd genoeg tijd om de lazy Sunday rustig af te sluiten.