Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Openingstijden & Contact

Winehouse SOMM,  Baffinstraat 1, 1057 SV Amsterdam

Reserveren is mogelijk via de knop "reserveren" (rechts) onderin de pagina of per email: reserveren@winehousesomm.nl

Op de dag zelf bij voorkeur telefonisch op: 06-24144708

Let op! Voor de borrel nemen wij geen online reserveringen aan. Kom gerust langs, we maken namelijk graag een plekje voor je vrij. Wil je toch zeker weten dat er plek is, of ben je met een grote groep? Bel dan even op bovenstaand nummer.

Aangepaste openingstijden:
In verband met personeelstekort, zijn wij voorlopig alleen op zaterdagavond en zondag geopend.

Zaterdag: 18:00 - 00:00 (Laatste nieuwe keukenbestellingen worden tot 21:00 uur aangenomen)

Zondag: 13:00 - 20:00 (Laatste nieuwe keukenbestellingen worden tot 18:30 uur aangenomen)
Open voor All-day Dining en meer lekkers als; kaas, charcuterie en oesters

Let op: wij zijn vanaf zondag 5 juni gesloten voor de rest van de maand juni. Zaterdag 4 juni zijn wij wel nog open! Het eerstvolgende SOMM diner is weer te reserveren vanaf zaterdag 2 juli. 

 

Volg ons ook via social media!

SOMM Gift

Wil je een avondje SOMM cadeau doen? Dat kan! Stuur ons een mailtje naar reserveren@winehousesomm.nl met jouw naam, naam van de gelukkige ontvanger van de kaart en het gewenste bedrag!

 

Wine not work with us?

Ben jij die Wine-Wizzard, Terras Tijger, Keuken Knaller, Horeca Held die wij zoeken?! Heb jij affiniteit met wijn en kwalitatief goed eten, liefde voor het vak en een ruime interesse voor mensen? Zit jouw hart op de juiste plek en ben jij vol enthousiasme en wil om te leren? Dan maken wij graag zo snel mogelijk kennis! Stuur je CV + korte motivatie naar reserveren@winehousesomm.nl.