Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Filosofie

Wijn is onze passie. Daarom gaan we altijd op zoek naar mooie wijnen en weten we onze gasten hiermee te verrassen. Wij gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar de voor jou lekkerste wijnen (vanaf €8 per glas), al dan niet in combinatie met een borrelplankje.

Menu

Naast mooie wijnen, lekkere bites zoals kaas, charcuterie en oesters tijdens de borrel is het mogelijk om bij ons te dineren. Sascha kookt elke week met verse producten en ingrediënten. De keuze bestaat uit een vast menu van 4- of 5- gangen. Hierbij serveren wij mooie wijnen die een goede combinatie zijn bij de gerechten. Deze zijn met zorg en liefde uitgekozen om de beleving van smaken bij het menu te versterken.

 

Wijnproeverijen

Een glas wijn bestellen is makkelijk. Maar wil je een keer écht weten wat je drinkt en waar je wijn vandaan komt? Wij vertellen je graag wat meer over onze wijnen. Zo kunnen we de middag vullen met wijnen uit een bepaalde streek of land, of juist iets bijzonders dat je nog niet kent.

Onze wijnproeverijen zijn geschikt voor kleine groepen en aan te passen naar ieders budget en wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je vragen? Neem dan nu contact met ons op!