Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Filosofie

Wij geloven dat goede wijn hand in hand gaat met lekker eten. Cliche he? Niet echt! Wij draaien de boel namelijk graag om. Bij SOMM speelt niet alleen het eten, maar ook de wijn de hoofdrol! Wij gaan samen met jou op zoek naar de lekkerste wijnen (vanaf €8), al dan niet in combinatie met ons eten, helemaal naar jouw smaak. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om deze ontdekkingstocht zelf aan te gaan, tijdens het diner of de borrel!

SOMM werkt met verse seizoensproducten en ons menu bestaat veelal uit verantwoorde vis en vleesproducten. Respect voor de natuur en het product staat bij ons voorop. Heeft u allergieën of eet u volgens een aangepast dieet? Geef dit tijdig bij ons aan. We denken graag met je mee. Helaas kunnen wij ons menu niet aanpassen naar veganistische dieetwensen.

 

 

Wijnproeverijen

Een glas wijn bestellen is makkelijk. Maar wil je een keer écht weten wat je drinkt en waar je wijn vandaan komt? De SOMM Ladies vertellen je alles wat je maar wilt weten. Zo kunnen we de middag vullen met wijnen uit een bepaalde streek of land, of juist iets bijzonders dat je nog niet kent. Zodat jij voortaan de wijnbeslissing maakt in plaats van jouw vrienden. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Geef een wijnproeverij! Wij maken er graag een feestelijke middag van.

Wij maken de wijnproeverij graag op maat en passen deze graag zo veel als mogelijk aan op ieders budget en wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Menu

Ons menu wisselt geregeld, laat je door Sascha's gerechten verrassen en geniet van de SOMM Experience! Wij serveren vaste menu's, waarbij een begeleidend wijnarrangement optioneel is. Naast het menu hebben wij altijd enkele seizoensgebonden specials op de kaart die, indien voorradig, besteld kunnen worden.

Let op! Wij werken uitsluitend met verse producten waarbij kwaliteit en respect voor het product centraal staat. Onze menu's worden met zorg en liefde samengesteld en wij willen iedereen verzorgen met een menu waar wij achter staan. Daarom is het belangrijk dat wij tijdig op de hoogte zijn van dieetwensen en allergieën, zodat wij de kans hebben het menu aan te passen. Zover wij kunnen zullen wij, met tijdige kennisgeving, ons best doen een alternatief te vinden.

Keep an eye on our socials voor sneakpeeks van de gerechten & wijnspecials!

 

Woensdag t/m zaterdag: Borrel & Diner
Vanaf 16:00 ben je welkom voor een borrel. Voor het diner is de keuken vanaf 18:30 geopend, waarbij de laatste keukenbestelling om 21:00 uur aangenomen wordt.

Prijzen:

3 gangen menu: 43 euro
Wijnarrangement: 33 euro
4 gangen menu: 53 euro
Wijnarrangement: 40 euro
5 gangen menu: 63 euro (inclusief kaas)
Wijnarrangement: 50 euro

 

Zondag: Borrel & All-day dining
Iedere laatste zondag van de maand is SOMM geopend van 13:00 tot 19:00 uur. We serveren dan een kleinere versie van ons avondmenu met daarnaast verschillende bites en specials die a la carte kunnen worden besteld. Uiteraard voorzien we jullie op de lazy sunday graag van bijpassende wijnen. Benieuwd naar al onze wijnen, maar kunt u niet kiezen? Probeer dan een SOMM Winetasting!

De keuken is geopend vanaf 13:30 en de laatste keukenbestelling nemen wij aan tot 17:00 uur. Daarna is er nog genoeg tijd om de lazy Sunday rustig af te sluiten.

 Prijzen:

3 gangen menu: 43 euro
4 gangen menu: 53 euro (inclusief kaas)

Sunday 'Lazy Lunch' special:
Glas bubbels, 3- gangen menu, wijnarrangement, koffie of thee: 59,80 euro